Benodigde ingrediënten Groene rijstsalade met kaas en fruit voor 4 personen
- 125 gram Basmati of Pandan rijst
- 1 komkommer
- 1 courgette
- 4 goed rijpe verse perziken of nectarines
- 125 gram rijst
- 200 gram 30 plus kaas
- 1 dl kerriesaus van een pakje van Honig of leuker nog…zelfgemaakte saus
- Kook de rijst op de gebruikelijke manier gaar. Snijd de courgette en komkommer in plakjes en kook ze 2 tot 3 minuten in kokend water, spoel ze daarna direct af met koud water en laat ze goed uitlekken.
- De perziken uitlekken of schillen als je verse gebruikt, en snijd ze in stukjes. Snijd de kaas in blokjes. Schep de afgekoelde rijst, de courgette, de komkommer, de perzik en de kaas zachtjes door elkaar.
- Giet de kerriesaus erover en meng dit alles luchtig.
- Goed te combineren met 1 Focaccia, 4 sneetjes geroosterd brood of 1 vers afgebakken stokbrood.
- Bereidingstijd: voorbereiding plus klaarmaken 20 minuten.
- In totaal ben je klaar met dit mooie bijgerechtje Groene rijstsalade met kaas en fruit voor 4 personen in 20 minuten!
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer