Benodigde ingrediënten Pompoenstamppot met spinazie en krokante geitenkaas voor 4 personen
- 500 g kruimige aardappels, geschild en in stukken
- 750 g pompoen, geschild en in blokjes
- 100 ml melk
- 2 el grove mosterd
- 4 plakken (300 g) zachte geitenkaas
- 50 g bloem
- 1 losgeklopt ei
- 150 g paneermeel
- 3 el zonnebloemolie
- 150 g spinazie of veldsla
- Kook de aardappels en pompoen in circa 20 minuten gaar in water met zout. Giet het af, laat het goed uitlekken en stamp fijn met de melk en mosterd.
- Paneer intussen de geitenkaas. Haal de plakken kaas eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel.
- Herhaal deze stappen bij elke plak. Verhit de olie en bak hierin de gepaneerde geitenkaas goudbruin.
- Schep de spinazie door de pompoenstamppot en serveer met de krokante geitenkaas.
- Voorbereiding: kooktijd in totaal 30 minuten.
- Wijntip: Nieuw-Zeelandse Ana uit Marlborough, Sauvignon Blanc.
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer