- 225 g gepelde en schoongemaakte garnalen
- 1 eiwit
- ½ dl maizena
- 1 dl Chinese wijn of 2 tl droge sherry
- 1 tl suiker
- 1 tl lichte sojasaus
- 6 sjalotjes, fijngesneden
- zout
- peper
- 1,4 dl aardnotenolie
- 1 pakje rijstpapier
- De schoongemaakte garnalen op keukenpapier laten drogen.
- Het eiwit mengen met maizena, wijn, suiker, sojasaus, sjalotjes, peper en zout.
- De olie in de wok verhitten.
- In elk stukje rijstpapier 5 of 6 garnalen wikkelen.
- De garnalenpakjes voorzichtig in de hete olie leggen en ze gedurende circa 5 minuten bakken.
De Garnalen in rijstpapier heet serveren.
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer