Biefstuk met tacosaus is een mexicaans hoofdgerecht. Biefstuk met tacosaus is een Mexicaans hoofdgerecht en dit Biefstuk met tacosaus recept is voldoende voor 6 personen. Biefstuk met tacosaus is een snelle maaltijd hoeft niet saai te zijn, de tacosaus van tevoren klaarmaken en gebruiken om de maaltijd meer pit te geven.
- 2,5 dl tacosaus (zie basisrecept voor tacosaus)
- 30 g boter of margarine
- 2 el olie
- 6 biefstukjes
- zout en peper
- 6 biefstukjes
- 125 g hele champignons
- gehakte peterselie of korianderblaadjes
- Maak de tacosaus volgens het recept. Verhit de boter en olie samen in een grote koekepan.
- Kruid de biefstukjes met zout en peper en bak er twee of drie tegelijk 2-3 minuten aan elke kant, of naar smaak.
- Leg de biefstukjes op een voorverwarmde schaal en doe champignons in de pan. Bak ze op een hoog vuur tot ze lichtbruin zijn, haal ze eruit en houd ze warm.
- Warm de tacosaus op een zacht vuur op tot ze zachtjes borrelt. Schep de saus over de biefstukjes.
- Bedek de biefstukjes met de champignons en bestrooi ze met peterselie of koriander alvorens ze te serveren.
- Serveren: opdienen met rijst of tortilla's.
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer