Over Rijk gevulde vissoep voor 4 personen
Wat heb je nodig voor Rijk gevulde vissoep
- 690 g passata di pomodoro fijn gekruid
- 800 g Franse roerbakgroentemix
- 450 g gemengde zeevruchten
- 1 citroen
- 1 visbouillontablet
- Om te beginnen breng je eerst 400 ml water aan de kook met de bouillontablet. Voeg dan de passata toe en breng dit opieuw aan de kook.Gooi de roerbakgroente erbij, breng dit aan de kook en laat het geheel op een een zacht vuurtje nog eens 5 minuten zachtjes koken.
- Tot slot komen de zeevruchten ook in de pan, die je opnieuw aan de kook brengt en dan nog eens 3 minuten door verwarmt.
- Van de citroen rasp je de gele schil en dan snijd je de vrucht in partjes. Meng het geraspte door de soep. De schep kan nu in 4 kommen worden gedaan en geserveerd worden met de citroenpartjes naast de borden om naar keuze boven de soep uit te knijpen.
- Bereiding: totaaltijd 20 minuten
- Serveersuggestie: Ook heel lekker met een stokbroodje erbij. Een stevige soep die heel makkelijk en snel klaar is, echt iets voor in de vakantie!
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer