Benodigde ingrediënten Patatas bravas voor 4 personen
- 1 kg aardappels
- Olijfolie
- Zeezout uit de molen
- Salsa-bravasaus, zie recept hier:
- 1 pak tomaten frito à 350 gram
- 1 kleine ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- ½ tl suiker
- Mespunt cayennepeper
- Mespunt paprikapoeder
- ½ el witte wijnazijn
- Schil de aardappels en snijd in middelgrote blokjes. Bak de aardappels gedurende 10 minuten in wat vloeibare bakboter of olie goudbruin en krokant in de koekenpan of in de oven. Breng op smaak met zout uit de molen.
- Bereiding oven: doe de aardappels in een ovenschaal en schep om met wat olijfolie. Bestrooi met wat zout.
- Bak de aardappels circa 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Schep de aardappels halverwege de baktijd een keer om.
- Klaar is Kees en geniet ervan!
- Bereidingstijd: voorbereiding 15 minuten. Bakken in oven 30 minuten.
- In totaal ben je klaar met dit leuke voorafje Patatas bravas voor 4 personen in 3 kwartier!
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer