Benodigde ingrediënten Empanada's (hartige flapjes) 6 stuks
-
Rundvleesvulling
- 2 tl vulling
- 225 g rundergehakt
- 2 tl chilipoeder
- snufje gemalen koriander
- snufje cayennepeper
- zout en peper
- 1 pak ronde tortillachips
- 1 blik kidney beans
- 2,5 dl tacosaus (zie basisrecept voor tacosaus)
- 1 blik jalapeño-bonendip
- 8-10 kerstomaatjes, in plakjes
- 1,2 dl zure room of yoghurt
- zwarte en gevulde groene olijven, in plakjes geraspte en jong belegen kaas
- Verhit de olie in een koekepan en bak het gehakt bruin en rul in circa 20 minuten. Voeg de specerijen, zout en peper toe.
- Bedek de helft van de tortillachips met de bonen en de andere helft met het gehakt.
- Doe een lepel tacosaus op de chips met bonenvulling en een lepel jalapeno-bonendip op de chips met gehaktvulling.
- Bedek de gevulde tortillachips met tomaat, zure room of yoghurt, olijven of kaas, in elke gewenste combinatie.
- Heerlijke borrelhap; variatie van vullingen is vrijwel onuitputtelijk.
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer