- 1,5 l kippebouillon
- 100 g krabvlees, in stukjes
- 2 bosjes fijn gehakte sjalotjes
- 2 bosjes fijn gehakte waterkers
- Zout en versgemalen zwarte peper (naar smaak)
- 1 tl maizena of pijlwortelmeel
- 1 el water
- 2 tl lichte sojasaus
- Een paar druppels sesamolie
Voor de garnering adviseren wij verse gehakte peterselie of bieslook te gebruiken
- De bouillon met het krabvlees, uisnippers en waterkers aan de kook brengen en waterkers aan de kook brengen en 4-5 minuten laten sudderen. Zout en peper naar smaak toevoegen.
- De maizena met het water mengen en dit aan de soep toevoegen. De soep nog 2 minuten laten sudderen
- De sojasaus en sesamolie toevoegen, goed roeren en nog 2 minuten zacht door laten koken.
- Liefst onmiddellijk serveren
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer