Benodigde ingrediënten Gebakken garnalen voor 4 personen
- 900 g gekookte ongepelde garnalen
- 2 teentjes knoflook uit de pers
- 2,5 cm fijngehakte verse gemberwortel
- 1 el gehakte verse koriander
- 3 el olie
- 1 el rijstwijn of droge sherry
- 1 ½ el lichte sojasaus
- gehakte bosuitjes om te garneren
- De garnalen op het laatste stukje van de staart na pellen. De garnalen met de andere ingredienten, behalve die voor de garnering in een kom doen en 30 minuten marineren.
- De wok verhitten en de garnalen met de marinade toevoegen. Kort roerbakken om de garnalen te verhitten.
- De bosuitjes grof hakken of in ringetjes snijden. Over de garnalen strooien en serveren.
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer