- 12 grote gepelde garnalen
- 8 eieren, geklopt
- ½ stengel bleekselderij, fijngesneden
- 1 sjalotje, fijngesneden
- 1 tl vispasta
- zout en peper
- De garnalen in kleine stukjes snijden.
- De stukjes garnaal door de eieren roeren en selderij, sjalotje en vispasta toevoegen.
- Het mengsel met weinig zout en peper op smaak brengen.
- Het mengsel in een pan doen en al roerend op laag vuur gaar laten worden. Onmiddelijk serveren.
De vispasta is erg zout; zout toevoegen is dus niet echt nodig (eventueel naar smaak zout toevoegen indien gewenst).
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer