- 2 kipfilets
- 1 middelgrote komkommer
Saus
- 4 el pindakaas
- 2 el sesamolie
- ½ tl suiker
- ¼ tl zout
- 2 tl bouillon
- ½ tl chilisaus
- De kip 30 minuten zacht laten koken in een pan water. De kipfilets uit het water halen en in 1 cm dikke reepjes snijden.
- De komkommer in dunne reepjes snijden en deze over een grote schaal verdelen. De reepjes kip hierop leggen.
- De pindakaas mengen met de sesamolie, suiker, zout, en bouillon. De saus over de kipreepjes gieten.
- Over het geheel nog chilisaus sprenkelen.
- Tip: Lekker smakelijk en snel klaar, goed af te maken door de pittige saus of eventueel ketjap naar keuze.
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer