Over Aardappel eiersalade met vlees voor 4 personen
Benodigde ingrediënten Aardappel eiersalade met vlees voor 4 personen
- 1 pot zoetzure augurken
- 1 pot zoetzure zilveruitjes
- 2,5 kg kruimige aardappelen
- 1 pot mayonaise
- ½ fles ketchup
- 10 eieren
- 10 frikandellen
- 4 flinke tomaten
- handjevol fijngehakte peterselie
- Garnering:
- gebruik hiervoor wat achtergehouden
- zilveruitjes, augurkjes en plakjes tomaat en hardgekookt ei
- Kook de aardappels tot ze bijna puree zijn. Laat ze goed afkoelen voordat je ze verder kunt verwerken.
- Kook de eieren hard en laat ook deze goed afkoelen voordat ze met de rest van de ingrediënten kunnen worden vermengd. Voeg de saus toe en meng met de aardappelen.
- Snijd de augurkjes en tomaten klein en hak de peterselie. Voeg nu de uitjes, en overige groenten en kruiden toe aan de aardappels die al geprakt moeten zijn voor je alles door elkaar roert.
- Terwijl je de frikandellen in kleine stukjes in de pan bakt gedurende een kwartier, snijd je de eieren in stukjes en vermeng je deze met de rest.
- Tot slot: voeg de frikandel toe en roer weer, proef of het goed op smaak is en zet minstens een uur in de koeling alvorens het te serveren.
- Klaar is mooie en uitgebreide aardappelsalade, genoeg voor een grote schaal bij een leuk feestje. Daar kun je mee voor de dag komen!
- Voorbereiding: koken inclusief voorbereiden 60 minuten.
- Tot slot: Veel werk, dit gerecht! Maar dan heb je ook echt wat goeds om te presenteren.
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer