Benodigde ingrediënten Rundvlees met oestersaus voor 4 personen
- 1 blikje mangoschijfjes, uitgelekt; 4 el mangosap bewaren
- 1 tl suiker
- 1 tl maizena
- ½ tl zout
- snufje peper
- 450 g runderfilet, dun gesneden
- 2 el mangochutney
- 1 el tomatensaus
- 1 el olie
- Meng 2 eetlepels mangosaus met suiker, maizena, zout en peper en giet dit mengsel over de reepjes vlees. Goed omscheppen en 15 minuten laten staan.
- De rest van het mangosap met de mangochutney en de tomatensaus vermengen en apart zetten.
- De helft van de mangoschijfjes fijnhakken en aan de saus toevoegen; er moeten genoeg schijfjes overblijven voor de garnering.
- Een wok verhitten en de olie erin doen.
- Het vlees toevoegen en in 5 minuten aan alle kanten bruin bakken.
- De mango saus toevoegen en nog 5 minuten verhitten.
- Het gerecht garneren met de bewaarde mangoschijfjes.
- Kooktijd: Voorbereiding circa 20 minuten, inclusief marineren; bakken ongeveer 10 minuten. Totaal 30 minuten om Rundvlees met oestersaus voor 4 personen op je bord te hebben liggen.
- Tip: als je het vlees licht laat bevriezen, snijdt het makkelijker.
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer