Benodigde ingrediënten Tostada's voor 12 stuks
- 2 tl olie
- 450 g runder- of varkensgehakt
- 2 tl chilipoeder
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 1 blik kidney beans
- 1 pak tostadaschelpen
- Vullingen
- sla in reepjes
- geraspte jong belegen kaas
- tomaten, ontdaan van zaad, in stukjes
- zure room
- olijven
- gekookte, gepelde garnalen
- bosuitjes, gehakt
- tacosaus (zie recept blz. 94)
- Verhit de olie in een koekpan. Bak het gehakt op een hoog vuur bruin. Bak het daarna nog 8-10 minuten op een zacht vuur. Strooi specerijen erover en bak nog 1 tot 2 minuten.
- Warm de bonen op en leg de tostadaschelpen op een bakplaat. Verwarm ze 2 tot 3 minuten in een matig warme oven.
- Bedek elke tostada met 1 tot 2 el bonen.
- Schep er dan een beetje gehakt overheen.
- Garneer met verschillende combinaties van vullingen. Serveer direct.
- Tostada's zijn populair in Mexico en de vullingen geven weer wat in een streek verkrijgbaar is moeilijk eten maar lekker.
Wanneer U de informatie opvoeding.esthervrees.nlmet Uw vrienden, familie of relaties wilt delen, stuur ze dan op de volgende pagina een gepersonaliseerde e-mail of druk op de knoppen aan de linkerzijde of in de footer om voeding.esthervrees.nl te delen met Uw vrienden, familie en/of andere relaties.
Lees meer